Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.

Pyragas prie sultinio ar sriubos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir petražolės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska), petražolėmis ir susukti vyniotinį.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
3.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Skanus obuolių pyragas
-
Apverstas pyragas su ananasais
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Gaivus pyragas
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Napoleonas
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Aguoninis pyragas
-
Trupininis pyragas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Greitas varškės apkepas
-
Keksas su razinomis
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
-
Bulka su šokolado įdaru
Pyragas prie sultinio ar sriubos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio - Kvietiniai miltai
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Žalumynai, krapai ir petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska), petražolėmis ir susukti vyniotinį.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180 °C temp. apie 30 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai