Paruošiame mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 mm storio lakštą.
Formuojame apskritimus. Ant pusės apskritimų dedame po šaukštą uogienės, apskritimų kraštus patepame baltymu ir ant viršaus uždedame kitą tešlos apskritimą (be uogienės). Truputį pakildiname (10-15 min.).
Spurgas verdame aliejuje, kol gražiai pagelsta (3-5 min.).
Ataušusias pabarstome cukraus pudra.

Spurgos su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | uogienė |
0.5 stiklinės | cukraus pudra |
125 mililitrai | pienas |
500 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | vanilinis cukrus |
50 gramų | cukrus |
30 gramų | mielės |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
0.5 litro | aliejaus (virimui) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų apkepas su razinomis
-
Tinginys tarp aguonų
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kakavinis pyragas su juodais serbentais
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Gaivus tortukas
-
Kisieliaus keksas
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Jogurtinis pyragas
-
Keksas x 2
-
Pyragas "Karpatai"
-
Aguonų pyragas su puta
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Tiramisu
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Sūrio pyragas
Spurgos su įdaru
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Uogienė,
1 stiklinė -
Cukraus pudra,
0.5 stiklinės -
Pienas,
125 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Vanilinis cukrus,
30 gramų -
Cukrus,
50 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Aliejus, virimui,
0.5 litro -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 mm storio lakštą.
Formuojame apskritimus. Ant pusės apskritimų dedame po šaukštą uogienės, apskritimų kraštus patepame baltymu ir ant viršaus uždedame kitą tešlos apskritimą (be uogienės). Truputį pakildiname (10-15 min.).
Spurgas verdame aliejuje, kol gražiai pagelsta (3-5 min.).
Ataušusias pabarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (5)
-
pft
2013-08-18 17:45
labai issamus receptas, kad ohoho. Kiausiniu tryniai, pamineti du kartus, kur ir kaip man juos naudot???
-
sonata
2012-06-04 21:30
patiealai :-( :-( :-( nuoma %-)
-
(anonimas)
2011-12-27 16:45
labai gerai o:-) :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...