
Meduolis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
2 skiltelės | medus |
1 stiklinė | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 stiklinė | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
2.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
3.
Viskas gerai išplakama.
4.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Tinginys su riešutais
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Meduoliukas
-
Slyvinis
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Slyvų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Meduolis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Medus,
2 skiltelės -
Kefyras,
1 stiklinė -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus truputį pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilami kefyras, grietinė, medus, miltai ir soda, išmaišyta su šiek tiek grietinės.
Viskas gerai išplakama.
Tešlą supilti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie 30-40 min, kol gražiai paruduos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
austeja
2017-08-03 15:18
kiek medaus reikia deti
-
Adomas
2015-12-16 11:50
Ką reiškia 2 skiltelės medaus?
-
niam
2015-12-13 12:15
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...