
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | kvietiniai miltai |
120 gramų | sviestas |
150 gramų | pienas |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 arbatiniai šaukšteliai | druska |
1 stiklinė | graikiniai riešutai (arba migdolai) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krokodilas
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Purus obuolių pyragas
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Traškius
-
Gaivusis pyragas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Šokoladinis biskvitas
-
Varškės "Extazy"
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Baklava
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Čigonų plokštainis
Skanus riešutų pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Pienas,
150 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Druska,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Graikiniai riešutai, arba migdolai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sutrinti kiaušinių trynius su cukrumi ir druska. Įberti miltų, sumaišyti ir įpilti pieną. Viską gerai išmaišyti. Supilti į gardą su riešutais ir kepti 320°C 40-50 minučių, kol parus. Leiskite atvėsti 5-10 min. Mėgaukitės šiltu riešutų pyragu. Skanaus! :)
Komentarai (18)
-
Laura
2017-01-15 16:02
O tai kur ta svieta deti??
-
Vikt
2016-10-21 19:35
4 saukstai druskos? ar ne per daug?
-
gardu
2010-05-20 23:05
o tai tokia didele temperatura turi but?
-
lina
2010-04-05 16:03
labai paprasta, nesudetinga, tik kur deti sviesta? gal juo kepimo skarda istepti?
-
lina
2010-02-15 22:50
jurga, recepte parasyta tesla supilti ant riesutu, o ne viska sumaisyti. na bet kaip ten bebutu, manau skanu.
-
inga
2009-12-02 13:32
su migdolais gaug skaniau, nei su graikiskais riesutais
-
Knopke~
2009-11-03 16:21
:geda: Skanu :super:
Nors riesutu nemegstu,bet sitas pyragas tikrai geras :soku2:
-
kristina
2009-11-01 22:15
Visiskai nevykes receptas, be to kad nenurodoma, kaip ingridientai maisomi, cukraus ir druskos kiekiai nezmoniski. Nezinau kodel visi cia ta pyraga giria, bet mano seimyna visa vakara spjaudes tokio kepinio paragave. %-)
-
gabyte
2009-10-30 14:04
labai skanus 8-|
-
Ponas Jonas
2009-10-25 22:00
Atsiprašau, neįrašiau kur įdėti sviestą. Kai įberi miltus, įdėk ir sviestą. :super: