
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | obuoliai (antaniniai) |
1.5 stiklinės | cukrus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Moliūgų duona
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Velykinis pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Margas keksas
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Aguoninis pyragas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Keksas
-
Sūrio desertas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Bananų keksas
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Šokoladinė tarta su kriaušėmis
-
Bananų pyragas
-
Žydų meduolis
Astos obuolių pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuoliai, antaniniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miksteriu išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite miltus, įdėkite grietinę ir vėl suplakite. Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius, tada tolygiai supilkite tešlą. Kepti 25-30min. 180 laipsnių orkaitėje. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra arba cinamonu. Skanaus! :)
Komentarai (44)
-
Irena
2011-11-07 18:16
Sis pyragas gavosi tikrai skanus,tik dejau dar kivi,razinu ir mandarinu,vaisinau savo draugus vakare,tai rytojui nieko neliko.kiekviena seimininke,dar ka nors dadeda savo nuoziura.kiekvienas turim savo skoni.kepkit ir tobulinkit toliau.
-
tt
2011-10-20 14:01
hmmm.....nu atrodo skamba skaniai varau kepti :jee:
-
(anonimas)
2011-10-02 16:12
aciu skanus pyragas
-
auste123
2011-09-29 14:19
:parselis: :parselis: coool pyragas
-
Kornelija
2011-07-11 15:00
Nuostabus :myliu: :soku:
-
stase
2011-01-05 13:02
paprastas obuoliu piragas :-)
-
juste
2011-01-05 13:00
man visai nieko, bet mano vaikas net i burna neeme
:D 8-| :bloga: man visai patiko :ok:
-
Čivylis~bird
2010-12-27 17:21
Atrodo skaniai :super: va tik printinu ir einu daryt :soku: :taip: :ok:
-
(anonimas)
2010-11-20 13:03
;-) :-) :super: :super: :super:
-
Vijole,
2010-11-18 19:08
ir kas svarbiausia,nedekite jokiu sodu ir jokiu milteliu.iskelia pyraga kiausiniai,oi kaip uzsinorejau einu kepti,niam niam niam...pigu,skanu laaabai ir daug.(galima net draugus ar kaimynus pasikviesti) juk vakarai ilgi ir tamsus ar ne? :-)