
Šokoladinis biskvitas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | juodojo šokolado ( laužytas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | graikiniai riešutai (kapoti) |
1 vienetas | kepimo milteliai (pakelis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.
2.
Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.
3.
Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Bananų keksas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Kriaušių pyragas
-
Lukos obuolių pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Mėlynių pyragas
-
Gaivus pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Varškės pyragas
-
Pyragas su kriaušėmis
Šokoladinis biskvitas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Juodasis šokoladas, laužytas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Graikiniai riešutai, kapoti,
100 gramų -
Kepimo milteliai, pakelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.
Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.
Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ineta
2017-11-05 11:56
Pieno? Kiek to pieno?
-
loreta
2016-12-29 16:38
Kiek šitam biskvitui reikia pieno
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...