Šokoladinis biskvitas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | juodojo šokolado ( laužytas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | graikiniai riešutai (kapoti) |
1 vienetas | kepimo milteliai (pakelis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.
2.
Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.
3.
Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Batonas su sūriu ir česnaku
- Bulka su šokolado įdaru
- Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
- Obuolių pyragas
- Skanus riešutų pyragas
- Juodųjų serbentų pyragas su varške
- Šimtalapis su meile
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Moliūgų duona
- Paprastas pyragas su aguonomis
- Ryžių pyragas su silke
- Varškės pyragas su obuoliais
- Varškės apkepas su bananais
- Žydų meduolis
- Evelinos varškės pyragas
- Pyragas "Prie arbatos"
- Obuolių pyragas be tešlos
- Obuolių pyragas su riešutais
Šokoladinis biskvitas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Juodasis šokoladas, laužytas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Graikiniai riešutai, kapoti,
100 gramų -
Kepimo milteliai, pakelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.
Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.
Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ineta
2017-11-05 11:56
Pieno? Kiek to pieno?
-
loreta
2016-12-29 16:38
Kiek šitam biskvitui reikia pieno
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...