
Šokoladinis biskvitas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | juodojo šokolado ( laužytas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
100 gramų | graikiniai riešutai (kapoti) |
1 vienetas | kepimo milteliai (pakelis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.
2.
Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.
3.
Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Vasarą palydint"
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Tinginys su riešutais
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Meduoliukas
-
Slyvinis
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Slyvų pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Sūrio pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
Šokoladinis biskvitas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Juodasis šokoladas, laužytas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Graikiniai riešutai, kapoti,
100 gramų -
Kepimo milteliai, pakelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdėkite šokoladą į puodą, supilkite pieną ir tirpinkite nuolat maišydami ant labai mažos ugnies.Tada dėkite sviestą, cukrų ir maišykite iki vienalytės masės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite kiek atvėsti.
Dėkite grietinę ir maišydami maišytuvu muškite kiaušinius. Išsijokite miltus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišykite.
Galiausiai dėkite riešutus, kiek pamaišykite. Tešlą dėkite į riebalais ir miltais pabarstytą formą (skersmuo- 23 cm). Kepkite įkaitintoje 160 °C orkaitėje 25- 35 minutes.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ineta
2017-11-05 11:56
Pieno? Kiek to pieno?
-
loreta
2016-12-29 16:38
Kiek šitam biskvitui reikia pieno
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...