Trupininis pyragas ,,Ubagas''
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 kilogramo | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | grietinė |
250 gramų | sviestas |
500 mililitrų | uogienė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sodą suberti į grietinę, kiaušinius suplakti su cukrumi bei grietine, supilti garuose tirpintą sviestą ir išmaišyti. Supilti maždaug 1 kg miltų ir minkyti rankomis. Jei masė limpa prie rankų - dar reikia miltų. Kai tešla jau nelimpa prie rankų, reikia ją dar paminkyti ir dėti bent valandai į šaldytuvą.
2.
Tada tešlą perskirti į 2 dalis. Vieną gabalą tarkuoti į skardą, pateptą taukais, pertepti uogiene ir vėl stambia tarka užtarkuoti tešlos.
3.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 60 min. Krosnyje keptas pyragas dar skanesnis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosinis pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Plokštainis su abrikosais ir varške
- Pyragas su varške
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Karolio obuolių pyragas
- Velykinė banda
- Įvairių vaisių pyragas
- Varškės ir sūrio apkepas
- Mielinis kringelis
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Kondensuoto pieno keksas
- Bananinis tortas-pyragas
- Obuolių tarta
- Morkų tortas
- Karamelinis pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
- Trupiniuotis
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 kilogramo -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Uogienė,
500 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sodą suberti į grietinę, kiaušinius suplakti su cukrumi bei grietine, supilti garuose tirpintą sviestą ir išmaišyti. Supilti maždaug 1 kg miltų ir minkyti rankomis. Jei masė limpa prie rankų - dar reikia miltų. Kai tešla jau nelimpa prie rankų, reikia ją dar paminkyti ir dėti bent valandai į šaldytuvą.
Tada tešlą perskirti į 2 dalis. Vieną gabalą tarkuoti į skardą, pateptą taukais, pertepti uogiene ir vėl stambia tarka užtarkuoti tešlos.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 60 min. Krosnyje keptas pyragas dar skanesnis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
...
2017-06-25 18:35
jus uzmirsote kepimo laika ir temperatura...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...