Razinas pamerkite vandenyje ir palikite per naktį.
Riešutus sukapokite.
Razinas sumaišykite su riešutais.
Į dubenėlį suberkite miltus, cukrų, kakavą, vandenį ir aliejų. Išmaišykite. Į tešlą įmaišykite sodą, nugesintą su actu ar citrinos sultimis.
Suberkite citrinos žievelę, razinas, riešutus, sudėkite uogienę ir dar kartą išmaišykite.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
Ar pyragas tikrai iškepė, patikrinkite su mediniu pagaliuku.
Viršų meduolio galite padekoruoti cukraus pudra.

Meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus (nepilna) |
0.5 stiklinės | razinos |
0.5 stiklinės | riešutai (įvairūs, pagal skonį) |
2 valgomieji šaukštai | uogienė (slyvų, braškių ar vyšnių) |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė, sutarkuota arba sumalta) |
2 valgomieji šaukštai | kakava |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | vanduo (šiltas) |
2 stiklinės | kvietiniai miltai (kaupinos) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas
-
Astos obuolių pyragas
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Skanausias varškės pyragas
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Trupiniuotis
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Varškės ir sūrio apkepas
Meduolis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus, nepilna,
1 stiklinė -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Riešutai, įvairūs, pagal skonį,
0.5 stiklinės -
Uogienė, slyvų, braškių ar vyšnių,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos, žievelė, sutarkuota arba sumalta,
1 arbatinis šaukštelis -
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šiltas,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai, kaupinos,
2 stiklinės -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Razinas pamerkite vandenyje ir palikite per naktį.
Riešutus sukapokite.
Razinas sumaišykite su riešutais.
Į dubenėlį suberkite miltus, cukrų, kakavą, vandenį ir aliejų. Išmaišykite. Į tešlą įmaišykite sodą, nugesintą su actu ar citrinos sultimis.
Suberkite citrinos žievelę, razinas, riešutus, sudėkite uogienę ir dar kartą išmaišykite.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą.
Ar pyragas tikrai iškepė, patikrinkite su mediniu pagaliuku.
Viršų meduolio galite padekoruoti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...