Sviestą išlydyti, atvėsinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti miltus ir pilti sviestą. Masė turi būti grietinės tirštumo.
Iš jos kepti vafliukus, gerai įkaitintoje vaflinėje.
Kai iškepa vafliukas, jo nesukti, o dėti ant puodelio ar stiklinės, kad įgautų formą.
Vafliniai krepšeliai
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
375 gramai | miltai (SPELTA) |
200 gramų | sviestas |
250 gramų | cukrus |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | varškė |
100 gramų | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | uogienė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Varškę sutrinti su grietine, įberti cukraus, vanilinio cukraus ir šia mase įdaryti atvėsusius vafliukus.
Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!
Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurtiniai vafliai
- Vafliai - Širdutės
- Riešutinis vaflių tortas
- Vafliai
- Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
- Vafliai su kiviais
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Belgiški vafliai
- Vafliukai su kremu
- Vafliai
- Vafliukai
- Belgiški mieliniai vafliai
- Trapūs vafliai
- Šokoladiniai vafliukai
- Skanūs vafliai su įdaru
- Vaflių tortas
- Vaflių tortas su šokoladu
- Amerikietiški vafliai
- Vafliniai krepšeliai
- Pertepti karameliai vafliai
Vafliniai krepšeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Miltai, SPELTA,
375 gramai -
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Varškė,
200 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Uogienė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydyti, atvėsinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti miltus ir pilti sviestą. Masė turi būti grietinės tirštumo.
Iš jos kepti vafliukus, gerai įkaitintoje vaflinėje.
Kai iškepa vafliukas, jo nesukti, o dėti ant puodelio ar stiklinės, kad įgautų formą.Varškę sutrinti su grietine, įberti cukraus, vanilinio cukraus ir šia mase įdaryti atvėsusius vafliukus.
Uždėti uogienės taškelį. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...