Vafliai su spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
50 gramų | sviestas |
100 mililitrų | vanduo |
70 gramų | cukraus pudra |
šiek tiek | spanguolės |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
5 lašai | migdolai (esencija) |
1 žiupsnelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | grietinė (plakta) |
1 žiupsnelis | anyžiaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinių baltymus su trupučiu druskos plakti tol, kol susidarys standžios putos.
2.
Sviestą, kiaušinį, cukraus pudrą, šiek tiek vanilinio cukraus, citrinos žievelės, migdolų esenciją, cinamoną ir anyžius maišyti mediniu šaukštu, kol išeis kremas.
3.
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišyti su vandeniu, kad nesusidarytų gumuliukų.
4.
Į tešlą įmaišyti išplaktus baltymus, sviesto masę.
5.
Vaflių keptuvę įkaitinti, patepti riebalais, samčiu įpilti paruoštos tešlos ir apverčiant kepti vaflius.
Patiekti su spanguolėmis ir plakta grietinėle.
Patiekti su spanguolėmis ir plakta grietinėle.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vafliai su mėlynėmis
- Jogurtiniai vafliai
- Minkšti vafliai
- Vafliai
- Šokoladiniai vafliukai
- Belgiški mieliniai vafliai
- Naminiai vafliai
- Sezamo gardumynas
- Senoviniai vafliai
- Amerikietiški vafliai
- Vafliukai su kremu
- Vaflinis pyragas
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Vaflis
- Vafliai su spanguolėmis
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Ledai vafliuose
- Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
- Vaflių tortas
- Šventiniai vafliukai
Vafliai su spanguolėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Vanilinis cukrus
-
Sviestas,
50 gramų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Cukraus pudra,
70 gramų - Spanguolės
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Migdolai, esencija,
5 lašai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Grietinė, plakta
-
Anyžius,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus su trupučiu druskos plakti tol, kol susidarys standžios putos.
Sviestą, kiaušinį, cukraus pudrą, šiek tiek vanilinio cukraus, citrinos žievelės, migdolų esenciją, cinamoną ir anyžius maišyti mediniu šaukštu, kol išeis kremas.
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišyti su vandeniu, kad nesusidarytų gumuliukų.
Į tešlą įmaišyti išplaktus baltymus, sviesto masę.
Vaflių keptuvę įkaitinti, patepti riebalais, samčiu įpilti paruoštos tešlos ir apverčiant kepti vaflius.
Patiekti su spanguolėmis ir plakta grietinėle.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...