Ledai vaflyje:
Gerai suplakame grietinėlę, kondensuotą pieną, pertrintą varškę.
Dedame į indą ir palaikome šaldymo kameroje 2- 3 valandas.
Sustingusius ledus imame samčiu ir dedame į vaflį.
Skanaus.
Vafliai:
Cukrų ir kiaušinius gerai išplakti, supilti išlydytą margariną, įberti vanilinį cukrų ir maišant dėti miltus. Tešla turi būti ne visai tiršta. Kepti įkaitusioje vaflinėje.
Iškeptus vaflius susukame ir dedame į stiklinę, kad įgautų formą.
Ledai vafliuose
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| Ledams: | ||
| 50 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
| 2 valgomieji šaukštai | kondensuotas pienas | |
| 4 valgomieji šaukštai | varškė (pertrinta) | |
| Tešlai: | ||
| 2 | kiaušiniai (vafliams) | |
| 50 gramų | margarinas (vafliams) | |
| 50 gramų | miltai (vafliams) | |
| šiek tiek | vanilinis cukrus (vafliams) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kisielinis desertas
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Mėlynių ledai
-
Braškių ledai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Ledų tortas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Abrikosų šerbetas
-
Degtinės ledai
-
Jogurto ledai
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Šokoladiniai ledai
-
Ledai su migdolais
-
Naminiai ledai
-
Grietinėlės ledai
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Persikų desertas
-
Ledai su braškėmis
-
Naminiai ledai su riešutais
-
Citrinų šerbetas
Ledai vafliuose
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Grietinėlė, 35%, riebi,
50 mililitrų -
Kondensuotas pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė, pertrinta,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, vafliams,
2 -
Margarinas, vafliams,
50 gramų -
Miltai, vafliams,
50 gramų - Vanilinis cukrus, vafliams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ledai vaflyje:
Gerai suplakame grietinėlę, kondensuotą pieną, pertrintą varškę.
Dedame į indą ir palaikome šaldymo kameroje 2- 3 valandas.
Sustingusius ledus imame samčiu ir dedame į vaflį.
Skanaus.
Vafliai:
Cukrų ir kiaušinius gerai išplakti, supilti išlydytą margariną, įberti vanilinį cukrų ir maišant dėti miltus. Tešla turi būti ne visai tiršta. Kepti įkaitusioje vaflinėje.
Iškeptus vaflius susukame ir dedame į stiklinę, kad įgautų formą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
