Ledai vaflyje:
Gerai suplakame grietinėlę, kondensuotą pieną, pertrintą varškę.
Dedame į indą ir palaikome šaldymo kameroje 2- 3 valandas.
Sustingusius ledus imame samčiu ir dedame į vaflį.
Skanaus.
Vafliai:
Cukrų ir kiaušinius gerai išplakti, supilti išlydytą margariną, įberti vanilinį cukrų ir maišant dėti miltus. Tešla turi būti ne visai tiršta. Kepti įkaitusioje vaflinėje.
Iškeptus vaflius susukame ir dedame į stiklinę, kad įgautų formą.
Ledai vafliuose
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Ledams: | ||
50 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi) | |
2 valgomieji šaukštai | kondensuotas pienas | |
4 valgomieji šaukštai | varškė (pertrinta) | |
Tešlai: | ||
2 | kiaušiniai (vafliams) | |
50 gramų | margarinas (vafliams) | |
50 gramų | miltai (vafliams) | |
šiek tiek | vanilinis cukrus (vafliams) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminiai ledai su braškėmis
- Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
- Persikų desertas
- Naminiai ledai
- Braškiniai ledai
- Ledai su migdolais
- Kokteilis su datulėmis
- Ledų desertas su „m&m“
- Šokoladiniai kavos ledai
- Naminiai ledai su riešutais
- Greiti braškiniai ledai
- Abrikosų ledukai
- Degtinės ledai
- Ledai ant pagaliuko
- Kisielinis desertas
- Gervuogių ir miško uogų ledai
- Ledai su uogomis
- Kaimiški ledai
- Naminiai ledai
- Mėtinis agurkų šerbetas
Ledai vafliuose
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Grietinėlė, 35%, riebi,
50 mililitrų -
Kondensuotas pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė, pertrinta,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, vafliams,
2 -
Margarinas, vafliams,
50 gramų -
Miltai, vafliams,
50 gramų - Vanilinis cukrus, vafliams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ledai vaflyje:
Gerai suplakame grietinėlę, kondensuotą pieną, pertrintą varškę.
Dedame į indą ir palaikome šaldymo kameroje 2- 3 valandas.
Sustingusius ledus imame samčiu ir dedame į vaflį.
Skanaus.
Vafliai:
Cukrų ir kiaušinius gerai išplakti, supilti išlydytą margariną, įberti vanilinį cukrų ir maišant dėti miltus. Tešla turi būti ne visai tiršta. Kepti įkaitusioje vaflinėje.
Iškeptus vaflius susukame ir dedame į stiklinę, kad įgautų formą.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...