Džiovintas slyvas nuplauti, sudėti į stiklinę ir užpilti keliais šaukštais brendžio. Po valandos į kiekvieną slyvą įdėti po išlukštentą graikinį riešutą, o slyvas pamirkyti juodajame šokolade ir padėti sustingti (šokolado procedūrą kartoti bent du kartus). Sustingusius saldainius patiekti konditeriniuose popierėliuose.
Skanaus.
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė | slyvos ((džiovintos)) |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
140 gramų | šokoladas |
1 stiklinė | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananų šerbetas
- Grietinėlės ledai su vanile
- Gervuogių ir miško uogų ledai
- Ledai su braškėmis
- Ledai su uogomis
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Naminiai ledai
- Manekenes ledai
- Kokteilis su datulėmis
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
- Šokoladiniai ledai
- Degtinės ledai
- Kaimiški ledai
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Paprasti naminiai ledai
- Ledai su migdolais
- Jogurto ledai
- Mėlynių ledai
- Kisielinis desertas
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Slyvos, (džiovintos),
1 stiklinė -
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
140 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintas slyvas nuplauti, sudėti į stiklinę ir užpilti keliais šaukštais brendžio. Po valandos į kiekvieną slyvą įdėti po išlukštentą graikinį riešutą, o slyvas pamirkyti juodajame šokolade ir padėti sustingti (šokolado procedūrą kartoti bent du kartus). Sustingusius saldainius patiekti konditeriniuose popierėliuose.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...