Gervuogių ir miško uogų ledai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto | granatai |
100 gramų | šokoladas (juodas, smulkiai laužytas) |
100 gramų | šokoladas (baltas, smulkiai laužytas) |
1 vienetas | imbieras (gabalėlis, smulkintas) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% |
1 sauja | cukrus (nerafinuotas arba paprastas) |
6 vienetai | mėta (lapeliai) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (rudas) |
2 stiklinės | uogos (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai laužytą šokoladą sudėti į dubenį ir tirpinti garų vonelėje (indas, kuriame tirpinamas šokoladas neturi būti karštas). Aptirpus šokoladui pilti truputį grietinėlės ir dėti smulkintą imbierą.
2.
Granatų sirupo paruošimas. Granatą perpjauti pusiau ir mentele mušti granatą, jog iškristų sėklos. Sėklas berti į keptuvę. Pradėjus skleistis granatų sultims, suberti rudąjį cukrų ir mėtų lapelius.
3.
Šaldytas uogas kartu su nerafinuotu cukrumi sumalti virtuviniu kombainu iki vientisos masės. Tada supilti likusią grietinėlę ir dar kartą permaišyti virtuviniu kombainu. Gautą ledų masę atsargiai dėti į taures, ant viršaus dėti imbierinį šokoladą, užlieti granatų sirupu ir papuošti mėtos lapeliu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės ledai su vanile
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Ledai su uogomis
- Ledai su migdolais
- Kaimiški ledai
- Ledai ant pagaliuko
- Kokteilis su datulėmis
- Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
- Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
- Jogurto ledai
- Naminiai karameliniai ledai
- Gervuogių ir miško uogų ledai
- Bananų šerbetas
- Naminiai ledai su braškėmis
- Ledai vafliuose
- Kavos ir ledų desertas
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Citrinų šerbetas
- Naminiai ledai
Gervuogių ir miško uogų ledai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Granatai,
0.5 vieneto -
Šokoladas, juodas, smulkiai laužytas,
100 gramų -
Šokoladas, baltas, smulkiai laužytas,
100 gramų -
Imbieras, gabalėlis, smulkintas,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
1 stiklinė -
Cukrus, nerafinuotas arba paprastas,
1 sauja -
Mėta, lapeliai,
6 vienetai -
Cukrus, rudas,
1 valgomasis šaukštas -
Uogos, šaldytos,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai laužytą šokoladą sudėti į dubenį ir tirpinti garų vonelėje (indas, kuriame tirpinamas šokoladas neturi būti karštas). Aptirpus šokoladui pilti truputį grietinėlės ir dėti smulkintą imbierą.
Granatų sirupo paruošimas. Granatą perpjauti pusiau ir mentele mušti granatą, jog iškristų sėklos. Sėklas berti į keptuvę. Pradėjus skleistis granatų sultims, suberti rudąjį cukrų ir mėtų lapelius.
Šaldytas uogas kartu su nerafinuotu cukrumi sumalti virtuviniu kombainu iki vientisos masės. Tada supilti likusią grietinėlę ir dar kartą permaišyti virtuviniu kombainu. Gautą ledų masę atsargiai dėti į taures, ant viršaus dėti imbierinį šokoladą, užlieti granatų sirupu ir papuošti mėtos lapeliu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...