
Šviežūs uogų ledai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | uogos (šaldytas (avietės, mėlynės, gervuogės)) |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi (30-35% riebumo)) |
5 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
2 vienetai | mėta (šviežia, lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Virtuviniame kombaine arba smulkintuvu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės.
2.
Ledus patiekti iš karto rutuliukais ir nepamiršti papuošti šviežios mėtos lapeliais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledai vafliuose
-
Mėlynių ledai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Kavos ir ledų desertas
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Kokteilis su datulėmis
-
Ledai su braškėmis
-
Naminiai karameliniai ledai
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Kisielinis desertas
-
Abrikosų šerbetas
-
Greiti braškiniai ledai
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Kaimiški ledai
-
Persikų desertas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
Šviežūs uogų ledai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Uogos, šaldytas (avietės, mėlynės, gervuogės),
250 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi (30-35% riebumo),
50 mililitrų -
Cukraus pudra,
5 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežia, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtuviniame kombaine arba smulkintuvu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės.
Ledus patiekti iš karto rutuliukais ir nepamiršti papuošti šviežios mėtos lapeliais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vik
2016-05-28 18:01
Sviezus?
-
Emilija
2014-06-27 23:06
Labai skanu. Kur žmonės taip moka daryti.:-P
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...