
Šviežūs uogų ledai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | uogos (šaldytas (avietės, mėlynės, gervuogės)) |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% (riebi (30-35% riebumo)) |
5 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
2 vienetai | mėta (šviežia, lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Virtuviniame kombaine arba smulkintuvu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės.
2.
Ledus patiekti iš karto rutuliukais ir nepamiršti papuošti šviežios mėtos lapeliais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynių ledai
-
Paprasti naminiai ledai
-
Ledai su uogomis
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Jogurto ledai
-
Naminiai ledai
-
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Kavos ir ledų desertas
-
Abrikosų ledukai
-
Abrikosų šerbetas
-
Degtinės ledai
-
Ledai su migdolais
-
Braškiniai kondensuoto pieno ledai
-
Ledai su braškėmis
-
Kisielinis desertas
Šviežūs uogų ledai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Uogos, šaldytas (avietės, mėlynės, gervuogės),
250 gramų -
Grietinėlė, 35%, riebi (30-35% riebumo),
50 mililitrų -
Cukraus pudra,
5 valgomieji šaukštai -
Mėta, šviežia, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtuviniame kombaine arba smulkintuvu sutrinti šaldytas uogas, cukraus pudrą ir grietinėlę iki vientisos masės.
Ledus patiekti iš karto rutuliukais ir nepamiršti papuošti šviežios mėtos lapeliais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
Vik
2016-05-28 18:01
Sviezus?
-
Emilija
2014-06-27 23:06
Labai skanu. Kur žmonės taip moka daryti.:-P
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...