Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.

Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | abrikosų |
1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Mėlynių ledai
-
Kaimiški ledai
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Naminiai ledai su riešutais
-
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
-
Ledai su uogomis
-
Paprasti naminiai ledai
-
Naminiai karameliniai ledai
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Arbūzų šerbetas
-
Abrikosų šerbetas
-
Persikų desertas
-
Kavos ir ledų desertas
-
Greiti braškiniai ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Pieniniai ledai
-
Braškiniai kondensuoto pieno ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Juodųjų serbentų sausainiai
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...