Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.

Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | abrikosų |
1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Manekenes ledai
-
Ledai su braškėmis
-
Ledų desertas
-
Braškių ledai
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Kisielinis desertas
-
Bananų šerbetas
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Jogurto ledai
-
Naminiai karameliniai ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Mango ledai
-
Šviežūs uogų ledai
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Grietinėlės ledai
-
Citrinų šerbetas
-
Braškiniai ledai
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...