Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.

Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | abrikosų |
1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Naminiai ledai su riešutais
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Arbūzų šerbetas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Persikų desertas
-
Kava su ledais
-
Kaimiški ledai
-
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
-
Naminiai ledai
-
Manekenes ledai
-
Ledai su uogomis
-
Mango ledai
-
Greiti braškiniai ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Ledai ant pagaliuko
-
Šviežūs uogų ledai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Plakti ledai
-
Braškių ledai
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...