Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Abrikosų ledukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | abrikosų |
1 žiupsnelis | cinamonas ( ar vanilinis cukrus ) |
1 saujelė | mėlynės (šaldytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananų šerbetas
- Grietinėlės ledai su vanile
- Gervuogių ir miško uogų ledai
- Ledai su braškėmis
- Ledai su uogomis
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Naminiai ledai
- Manekenes ledai
- Kokteilis su datulėmis
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
- Šokoladiniai ledai
- Degtinės ledai
- Kaimiški ledai
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Paprasti naminiai ledai
- Ledai su migdolais
- Jogurto ledai
- Mėlynių ledai
- Kisielinis desertas
Abrikosų ledukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Abrikosai,
4 vienetai -
Cinamonas, ar vanilinis cukrus ,
1 žiupsnelis -
Mėlynės, šaldytos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus supjaustyti riekelėmis. Apibarstyti cukrumi su vanile ar cinamonu. Šaldyti kameroje apie pusantros minutės, kad būtų sušalę, bet ne kieti. Abrikosus dėti vieną ant kito kartu su šaldytomis mėlynėmis ir gintis nuo karščio valgant.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...