Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti pieną, aliejų, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais (miltų reikia tiek, kad tešla būtų greitinės tirštumo).
Įkaitinti belgiškų vaflių keptuvę ir kepti vaflius, dedant po 2 šaukštus masės.
Vafliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
250 mililitrų | pienas |
200 gramų | cukrus |
150 gramų | miltai (SPELTA) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Pateikti su jogutu ir uogomis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaflinis pyragas
- Vafliai su bananais
- Minkšti vafliai
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Šventiniai vafliukai
- Vafliai
- Belgiški mieliniai vafliai
- Jogurtiniai vafliai
- Vafliai
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
- Sezaminis gardėsis
- Įdaryti vafliai
- Trapūs vafliai
- Vafliai su mėlynėmis
- Sauliaus Vafliai
- Vafliai su chalva
- Čirviniai vafliai
- Amerikietiški vafliai
- Šokoladiniai vafliukai
Vafliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Miltai, SPELTA,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti pieną, aliejų, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais (miltų reikia tiek, kad tešla būtų greitinės tirštumo).
Įkaitinti belgiškų vaflių keptuvę ir kepti vaflius, dedant po 2 šaukštus masės.Pateikti su jogutu ir uogomis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...