
Vengriškos bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | bulvių (virtos) |
500 gramų | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 stiklinė | lazdyno riešutai |
100 gramų | majonezas |
0.5 stiklinės | baltas vynas |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomi kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama šiek tiek cukraus. Salotos sudedamos į salotinę, užpilamos majonezu, pabarstoma druskos, cukraus, pipirų, užpilama acto, citrinos sulčių, aliejaus, vyno.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Itališkos salotos
-
Salotos su ančiuviais
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Bulvių mišrainė
-
Salotos su feta sūriu
-
Krabų mišrainė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Salotos su vištiena
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Salotos su šparagais
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su avokadu
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Duonos užkandėlė
-
Žuvies salotos
Vengriškos bulvių salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Bulvės, virtos,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
1 stiklinė -
Majonezas,
100 gramų -
Baltas vynas,
0.5 stiklinės -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomi kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama šiek tiek cukraus. Salotos sudedamos į salotinę, užpilamos majonezu, pabarstoma druskos, cukraus, pipirų, užpilama acto, citrinos sulčių, aliejaus, vyno.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Liuse
2015-11-08 19:14
O tryni ismest?
-
(anonimas)
2009-03-05 16:15
Puikumelis :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...