Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.

Vynuogių ir migdolų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vynuogės (be sėklų) |
šiek tiek | jautiena (vytinta) |
šiek tiek | migdolai |
šiek tiek | salotos (lapai) |
šiek tiek | cukrus (rudasis) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliais) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Daržovių mišrainė
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Daržovių salotos
-
Apelsinų ir burokėlių salotos
-
Salotos su mandarinais ir riešutais
-
Žalios salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Ispaniškos salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Daržovių salotos
-
Kopūsto raudonosios salotos
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Vaisių salotos
-
Plūdenos salotos
Vynuogių ir migdolų salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D
-
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...