padažui
3 šaukštai vilniaus majonezo
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas skysto medaus
pusės citrinos sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,žiupsnelis citrinpipirių

Aisberg salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 gūželė | salotos (iceberg) |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
1 vienetas | agurkų |
5 vienetai | pomidorai (geriau vyšniniai) |
2 | sūris ("Džiugas", tarkuotas) |
1 | žemės riešutai (kepinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Salotą suplėšyti,svogūną supjaustyti pusžiedžiais,agurką šiaudeliais o pomidorus skiltelėmis.Užbarstyti sūrį.Užberti riešutus.
Padažui skirtus produktus sumaišyti,jei trūksta,dar įspausti citrinos sulčių,ir užpilti ant salotų,viską permaišom ir....skanaujam..salotos labai skanu su kepta vištiena.
Padažui skirtus produktus sumaišyti,jei trūksta,dar įspausti citrinos sulčių,ir užpilti ant salotų,viską permaišom ir....skanaujam..salotos labai skanu su kepta vištiena.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Cezario salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Pomidorų salotos
-
Morkų salotos vaikučiams
-
Gaivios salotos
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Avokadų salotos
-
Salierų salotos
-
Gaivios salotos
-
Lauko salotos
-
Silkės salotos
-
Ispaniškos salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Tuno salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
Aisberg salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Salotos, iceberg,
1 gūželė -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Pomidorai, geriau vyšniniai,
5 vienetai -
Sūris, "Džiugas", tarkuotas,
2 -
Žemės riešutai, kepinti,
1 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
padažui
3 šaukštai vilniaus majonezo
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas skysto medaus
pusės citrinos sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,žiupsnelis citrinpipiriųSalotą suplėšyti,svogūną supjaustyti pusžiedžiais,agurką šiaudeliais o pomidorus skiltelėmis.Užbarstyti sūrį.Užberti riešutus.
Padažui skirtus produktus sumaišyti,jei trūksta,dar įspausti citrinos sulčių,ir užpilti ant salotų,viską permaišom ir....skanaujam..salotos labai skanu su kepta vištiena.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...