2 stiklines vandens ir visą cukrų supilkite į nedidelį puodą ir pavirkite apie 3 - 4 minutes, kol cukrus ištirps ir susidarys paprastas sirupas. Padėkite jį atšalti.
Į ąsotį supilkite likusį vandenį, šviežiai išspaustas citrinos ir apelsinų sultis bei atšalusį sirupą. Išmaišykite ir patiekite šaltą.
Skanaus.

Apelsinų gėrimas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | cukrus |
0.3 stiklinės | citrinos ((sultys)) |
1.5 stiklinės | sultys ((apelsinų)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir salierų gėrimas
-
Gervuogių lapų arbata
-
Vyšnių ir kriaušių kokteilis
-
Apelsininis kokteilis
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Kava su cinamonu
-
Raganų puota
-
Šaltoji arbata
-
Šviežių daržovių sultys
-
Ledų kokteilis
-
Mėtinis limonadas
-
Petrovsko gira
-
Šviežių morkyčių sultys
-
Citrinų kisielius
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Džiovintų slyvų kompotas
-
Arbata su vanile
-
Apelsininė kava
-
Kakavos gėrimas
Apelsinų gėrimas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
8 stiklinės -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Citrinos, (sultys),
1/3 stiklinės -
Sultys, (apelsinų),
1.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
2 stiklines vandens ir visą cukrų supilkite į nedidelį puodą ir pavirkite apie 3 - 4 minutes, kol cukrus ištirps ir susidarys paprastas sirupas. Padėkite jį atšalti.
Į ąsotį supilkite likusį vandenį, šviežiai išspaustas citrinos ir apelsinų sultis bei atšalusį sirupą. Išmaišykite ir patiekite šaltą.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...