Kriaušių kompotas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 litrai | vanduo |
1.5 kilogramo | cukrus |
7 kilogramai | kriaušės |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kriaušės turėtų būti skintos, t.y. kietos ir nesužalotos. Jas nuplauname, išpjauname viduriuką, perpjauname per pusę.
2.
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes. Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15-20 minučių. Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinos rugštį ir išpilstę, užsukame švariais, dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agrastinis kompotas
- Greitas vyšnių kompotas
- Uogų kompotas
- Saldi agrastų sriuba
- Kriaušių kompotas
- Džiovintų kriaušių kompotas
- Serbentų kompotas
- Kompotas - kas po ranka
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Obuolių kompotas
- Obuolių - moliūgų kompotas
- Džiovintų slyvų kompotas
- Vanilinis braškių kompotas
- Vyšnių kompotas
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Rabarbarų kompotas
- Alyvinių obuolių - serbentų kompotas
- Juodųjų serbentų kompotas
- Braškių kompotas
- Vyšnių kompotas
Kriaušių kompotas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vanduo,
5 litrai -
Cukrus,
1.5 kilogramo -
Kriaušės,
7 kilogramai -
Citrinos rūgštis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės turėtų būti skintos, t.y. kietos ir nesužalotos. Jas nuplauname, išpjauname viduriuką, perpjauname per pusę.
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes. Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15-20 minučių. Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinos rugštį ir išpilstę, užsukame švariais, dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...