Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.

Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Obuolių sultys
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Apelsininė cukinija
-
Marinuotos vyšnios
-
Pipirmėtės sultys
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Vyšnių uogienė
-
Ievos uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...