Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.

Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Apelsininė cukinija
-
Gudobelių uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Konservuota adžika
-
Figų džemas
-
Vyšnių kompotas
-
Obuolių sultys
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuoti burokėliai
-
Braškių uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Rauginti agurkai
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...