Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.

Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaldyti grybai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Obuolienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Kriaušienė
-
Itališkos daržovių salotos
-
Konservuoti grybai
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti pomidorai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Vyšnių uogienė 2
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Vyšnių kompotas
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Šaltalankio uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Marinuoti burokėliai
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...