Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vyšnios |
100 gramų | juodieji serbentai |
300 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grybai svieste
- Juodųjų serbentų džemas
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Konservuoti baravykai
- Slyvų - aronijų kompotas
- Šaltalankio uogienė
- Juodųjų serbentų kompotas
- Obuolienė
- Konservuota agurkų mišrainė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Padažas "Uncle Ben's"
- Konservuoti pomidorai
- Juodujų serbentų kompotas
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Obuolių sultys
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Agrastų marmeladas
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Juodieji serbentai,
100 gramų -
Cukrus,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vyšnias ir serbentus nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į iškaitintus stiklainius. Užpilkite karštu sirupu ir sterilizuokite 20 min.
Sirupas: 1 litrui vandens reikia 300 gramų cukraus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
lina
2008-07-06 09:26
ko gero labai skanus kompotas gaunasi.butinai pasigaminsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...