Avižinė košė su razinomis ir riešutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės | pienas (neriebus) |
1 stiklinė | razinos |
0.75 stiklinės | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai (nuluptas, supjaustytas) |
3 valgomieji šaukštai | riešutai (pekano) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Iki virimo užvirinti pieną ir supilti avižinius dribsnius, dėti pjaustytus obuolius, razinas, cukrų, sviestą, cinamoną, druską ir ant mažos ugnies viską virti 5-6 minutes nuolat maišant.
2.
Patiekti su riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
- Smaližių avižinė košė
- Skani avižinė košė
- Avižinė košė su vaisiais
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Avižinės košės pudingas
- Vaisinė avižinė košė
- Slyvos manų kruopų košėje
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Avižinė košė
- Sveikuolių pusryčiai
- Avižinė košė su razinomis ir riešutais
- Karamelinė košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Desertinė avižinė košė
- Avižinės košės apkepas
- Avižinė košė su mėlynėmis
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas, neriebus,
3 stiklinės -
Razinos,
1 stiklinė -
Avižiniai dribsniai,
3/4 stiklinės -
Obuoliai, nuluptas, supjaustytas,
1 vienetas -
Riešutai, pekano,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus, rudasis,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki virimo užvirinti pieną ir supilti avižinius dribsnius, dėti pjaustytus obuolius, razinas, cukrų, sviestą, cinamoną, druską ir ant mažos ugnies viską virti 5-6 minutes nuolat maišant.
Patiekti su riešutais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...