
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | pienas (mėgiamas) |
50 gramų | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai (nedidelis) |
1 saujelė | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | malto cinamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Vaisinė avižinė košė
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinės košės apkepas
-
Skani avižinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinės košės pudingas
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Avižinė košė
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Karamelinė košė
-
Grikiais įdaryta paprika
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pienas, mėgiamas,
1 stiklinė -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Obuoliai, nedidelis,
1 vienetas -
Razinos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas cinamonas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eimantas
Gaminimo eiga:
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai