
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | pienas (mėgiamas) |
50 gramų | avižinių dribsnių |
1 vienetas | obuoliai (nedidelis) |
1 saujelė | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | malto cinamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
2.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
4.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinės košės apkepas
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Skani avižinė košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Karamelinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinė košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Smaližių avižinė košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Desertinė avižinė košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Vištiena su bulvių koše
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pienas, mėgiamas,
1 stiklinė -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Obuoliai, nedidelis,
1 vienetas -
Razinos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas cinamonas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eimantas
Gaminimo eiga:
Į puodą suberkite avižinius dribsnius ir supilkite pieną, vis pamaišant, virkite. Jei patinka skystesnė košė, įpilkite daugiau pieno.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite pjaustytus obuolius, medų, suberkite razinas, cinamoną. Kepinkite ant nedidelės ugnies, kol obuoliai suminkštės.
Į dubenėlį sudėkite košę, o ant viršaus keptus obuolius. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai