Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Grikiai termose
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grikiai |
2.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su grybais
- Šventinis grikių rizotas
- Grikiais įdaryta paprika
- Grikiai termose
- Skani grikių košė
- Grikių rizotas
- Skani grikių košė
- Biri grikių košė
- Grikiai su vištiena
- Desertinė grikių košė
- Grikių košė su daržovėm
- Grikių plovas su vištiena
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Grikių gėlės
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Arvydo paprasta grikių košė
- Avižinės košės apkepas
- Saldi makaronų košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
Grikiai termose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grikiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ziko
2011-06-19 17:36
jo reikia isbandyti
-
Aleksandras
2011-01-29 11:40
Lengvas ir sveikas maistas kelionei. Reikės būtinai išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...