Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.

Grikiai termose
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grikiai |
2.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikiai termose
-
Desertinė grikių košė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Skani grikių košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių rizotas
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikiai su vištiena
-
Grikių gėlės
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Skani grikių košė
-
Biri grikių košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
Grikiai termose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grikiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai berti grikius į termosą – atskirti lukštus ar kitus pastebėtus nešvarumus.
Pagardinti prieskoniais, galima įdėti gabalėlį sviesto.
Užkaitinti vandenį ir užpilti grikius. Atsargiai išmaišyti medine mentele, paragauti ir gal dar pagardinti.
Termosą užsukti ir palikti. Po kelių valandų galima valgyti.
Teko skaityti, kad tai Tibeto vienuolių receptas.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ziko
2011-06-19 17:36
jo reikia isbandyti
-
Aleksandras
2011-01-29 11:40
Lengvas ir sveikas maistas kelionei. Reikės būtinai išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...