
Grikių plovas su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės | grikiai |
400 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (ar aliejus) |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grikius perplauname keletą kartų. Išverdame, bet neperverdame truputį pasūdytame vandenyje.
2.
Svogūną ir papriką susmulkiname ir pakepiname svieste ar aliejuje. Sudedame smulkiai supjaustytą ir išvalytą nuo plėvelių ir sausgyslių vištieną. Suberiame visus prieskonius lengvai patroškiname.
3.
Sudedame išvirtus ir nuvarvintus grikius. Viską dar šiek tiek pakepiname ir viskas :) Galime skanauti :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikiai su vištiena
-
Desertinė grikių košė
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikių košė su grybais
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Grikių košė su sūriu
-
Biri grikių košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikiai termose
-
Skani grikių košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikių gėlės
-
Grikių rizotas
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Sorų kruopų košė
Grikių plovas su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grikiai,
3 stiklinės -
Vištiena, file,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Sviestas, ar aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grikius perplauname keletą kartų. Išverdame, bet neperverdame truputį pasūdytame vandenyje.
Svogūną ir papriką susmulkiname ir pakepiname svieste ar aliejuje. Sudedame smulkiai supjaustytą ir išvalytą nuo plėvelių ir sausgyslių vištieną. Suberiame visus prieskonius lengvai patroškiname.
Sudedame išvirtus ir nuvarvintus grikius. Viską dar šiek tiek pakepiname ir viskas :) Galime skanauti :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
rasa
2016-02-28 18:56
Perviriau uzsizioplinus grikius,neskanu net negaliu valgyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...