Grikių košė su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 250 gramų | grikiai |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 500 gramų | vanduo |
| 1 pundelis | petražolės |
| 400 gramų | grybai |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
2.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
3.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
4.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikių košė su daržovėm
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikiai su vištiena
-
Desertinė grikių košė
-
Skani grikių košė
-
Grikiai termose
-
Grikių plovas su vištiena
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikių rizotas
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikių gėlės
-
Šventinis grikių rizotas
-
Biri grikių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Saldi makaronų košė
-
Moliūgų košė
Grikių košė su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grikiai,
250 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Grybai,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
