
Grikių košė su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | grikiai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
500 gramų | vanduo |
1 pundelis | petražolės |
400 gramų | grybai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
2.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
3.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
4.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikiai termose
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikių rizotas
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikiai su vištiena
-
Desertinė grikių košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikių plovas su vištiena
-
Biri grikių košė
-
Grikių gėlės
-
Skani grikių košė
-
Skani grikių košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Karamelinė košė
-
Linksmoji bulvių košė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
Grikių košė su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grikiai,
250 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Grybai,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...