Karameliniai saldainiai su riešutais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 180 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
| 200 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | vanduo |
| 100 gramų | graikiniai riešutai (smulkiai trupinti) |
| 100 gramų | šokoladas (juodas, išlydytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išklokite skardą kepimo popieriumi. Puode ,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį. Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių). Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelės saldainukai
-
Džiovintų vaisių saldainiai
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Vaisiniai saldainiai
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Migdolų nuga
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Žiemos skanumynas
-
Popsiukai šokolade
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Zefyrai
-
Bananiniai saldainiai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Morengai
-
Riešutų kamuoliukai
-
Velykė
-
Morengai
-
Pieniški saldainiai
Karameliniai saldainiai su riešutais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
180 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Graikiniai riešutai, smulkiai trupinti,
100 gramų -
Šokoladas, juodas, išlydytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išklokite skardą kepimo popieriumi. Puode ,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį. Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių). Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Nesakysiu123
2015-01-30 17:46
Gr skanu labai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
