Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).
Skanaus!
Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.
Šaltini: žurnalas "Prie kavos"

Kefyriniai sklinžiai
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė | kefyras |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | obelių aliejus |
1 stiklinė | miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purūs blynai
-
Mieliniai blynai
-
Beliašas
-
Purūs blyneliai su mėlynėmis
-
Blynai "Obuoliukas"
-
Alaus blynai su medumi ir šonine
-
Purūs blynai
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Mieliniai blyneliai
-
Maroko blynai
-
Jogurtiniai blynai
-
Blynai „Širdelės“
-
Blynai be aliejaus
-
Mielinės tešlos blynai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Grikių blynai
-
Blynai
-
Blynai
-
Blyneliai
-
Blynai be kiaušinių
Kefyriniai sklinžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
-
Miltai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).
Skanaus!
Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.
Šaltini: žurnalas "Prie kavos"
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...