Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles. Palikite 10-15 min.
Tuomet įmaišykite cukrų, manų kruopas, vanilinį cukrų ir palikite, kad išbrinktų 30-40 minučių šiltoje vietoje.
Įmaišykite kiaušinį, miltus ir aliejų.
Kepkite ištirpintame svieste, kol abi puselės gražiai apskrus. Vienam blynui iškepti reikia apie 2 minučių.
Mieliniai blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1.5 stiklinės | manų kruopos |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | vanilinis cukrus |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 15 gramų | mielės (šviežios) |
| 0.5 stiklinės | cukrus |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinė širdelė
-
Blynai be aliejaus
-
Maroko blynai
-
Blynai be kiaušinių
-
Lietiniai su lašiša
-
Mieliniai blynai
-
Jogurtiniai blynai
-
Purūs blynai
-
Grikių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Beliašas
-
Blynai „Širdelės“
-
Česnakiniai blyneliai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Blynai su obuoliais
-
Japoniški blynai
-
Plikyti blynai
-
Mieliniai blyneliai
-
Pusryčiai su meile
-
Blynai
Mieliniai blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanilinis cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
1 stiklinė -
Mielės, šviežios,
15 gramų -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiltame vandenyje ištirpinkite mieles. Palikite 10-15 min.
Tuomet įmaišykite cukrų, manų kruopas, vanilinį cukrų ir palikite, kad išbrinktų 30-40 minučių šiltoje vietoje.
Įmaišykite kiaušinį, miltus ir aliejų.
Kepkite ištirpintame svieste, kol abi puselės gražiai apskrus. Vienam blynui iškepti reikia apie 2 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
