100 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | grietinė |
šiek tiek | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
Tešlą maišykite, kol nelieka tešlos gumuliukų.
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus. Gerose blynų keptuvėse blynai nesvyla ir aliejaus tikrai nereikia.
Kiekvieną blyną reikia kepti iš abiejų pusių po 1-2 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mieliniai blyneliai
- Blynai be aliejaus
- Amerikietiški blynai
- Blynai
- Blynai
- Čekiški langošai
- Blynai su obuoliais
- Lietiniai su lašiša
- Blynai "Obuoliukas"
- Purūs blynai
- Blynai „Širdelės“
- Mieliniai sklindžiai
- Kukurūzų miltų blynai
- Pusryčiai su meile
- Purūs blynai
- Plikyti blynai
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
- Alaus blynai su medumi ir šonine
- Mieliniai užgavėnių blynai
- Blyneliai
Purūs blynai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Grietinė,
150 gramų - Cukrus
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Įmaišykite grietinę ir miltus.
Tešlą maišykite, kol nelieka tešlos gumuliukų.
Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynus. Gerose blynų keptuvėse blynai nesvyla ir aliejaus tikrai nereikia.
Kiekvieną blyną reikia kepti iš abiejų pusių po 1-2 min.
Komentarai (10)
-
Greta
2016-11-16 13:42
Savitiski. Vaikas nevalgo. Sako fui.
-
Aistė
2015-03-14 14:44
Bandžiau, labai skanūs :)
-
zinote ka..
2014-12-03 15:21
Si ryta uzsinorejome miltiniu PURIU blynu-kepiau panasiai kaip nurodyta siame recepte ir gavosi -cementiniai ,stringa gerkleje.Nesupratau KODEL tokie kieti gavosi(kiausinius isplakiau mikseriu)
-
aga
2012-02-19 14:51
tai buvo tikrai labai skanu!!!(ir pasinaudokite blynu megejos patarimu!) :super: :super: :super: :super: :super: :super:
-
kkk
2012-01-31 16:45
labai graziai apkepe... :super2:
-
Severina
2012-01-30 13:43
o pieno ar vandens reik? :-?
-
Blynu megejas
2012-01-05 18:21
Manau kad cukraus pagal skoni kiek nori, pradek nuo 3 valgomu saukstu, bet jeigu per daug cukraus tai blynu apsvils pavirsius. siaip dar labai skaniai vanilinis cukrus pagerina skoni :)
-
Dar ne virėjas
2011-12-04 10:14
Tai vis dėlto kiek to cukraus reikia. bent maždaug?