Blynai be kiaušinių
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | natūralaus jogurto | |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai | |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 arbatinis šaukštelis | soda | |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys | |
| šiek tiek | druska | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | riebalai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Į jogurtą įmaišykite žiupsnelį druskos ir cukrų. Išmaišykite gerai, kad neliktų cukraus granulių. Sudėkite sodą, sumaišytą su citrinos sultimis.
2.
Įmaišykite miltus.
Tešlą maišykite tol, kol neliks gumulėlių.
Tešlą maišykite tol, kol neliks gumulėlių.
3.
Patepkite keptuvę aliejumi arba sviestu. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje, kol abi blyno pusės bus gražiai pageltę.
Blynus apverskite tik vieną kartą, kad nesubliūkštų.
Blynus apverskite tik vieną kartą, kad nesubliūkštų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinė širdelė
-
Blynai be aliejaus
-
Maroko blynai
-
Blynai be kiaušinių
-
Lietiniai su lašiša
-
Mieliniai blynai
-
Jogurtiniai blynai
-
Purūs blynai
-
Grikių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Beliašas
-
Blynai „Širdelės“
-
Česnakiniai blyneliai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Blynai su obuoliais
-
Japoniški blynai
-
Plikyti blynai
-
Mieliniai blyneliai
-
Pusryčiai su meile
-
Blynai
Blynai be kiaušinių
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Natūralus jogurtas,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į jogurtą įmaišykite žiupsnelį druskos ir cukrų. Išmaišykite gerai, kad neliktų cukraus granulių. Sudėkite sodą, sumaišytą su citrinos sultimis.
Įmaišykite miltus.
Tešlą maišykite tol, kol neliks gumulėlių.Patepkite keptuvę aliejumi arba sviestu. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje, kol abi blyno pusės bus gražiai pageltę.
Blynus apverskite tik vieną kartą, kad nesubliūkštų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Renata
2016-05-29 11:36
Man labai idomu ar teslos tirstumas turi buti toks pat kaip normaliem blynam?
-
Indre
2016-05-28 18:34
Aciu uz recepta, labai skaniai gavosi! =)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
