Mieles atskiesti šaukštu pieno ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Patiekti su grietine arba padažais.

Mieliniai sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
15 gramų | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | bandelės (mirkyta piene) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purūs blyneliai su mėlynėmis
-
Mieliniai greitučiai
-
Čekiški langošai
-
Pusryčiai su meile
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Mielinė širdelė
-
Amerikietiški blynai
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Blynai be kiaušinių
-
Alaus blynai su medumi ir šonine
-
Blynai
-
Jogurtiniai blynai
-
Mieliniai sklindžiai
-
Blyneliai
-
Mieliniai blynai
-
Purūs blynai
-
Blynai su bananais
-
Japoniški blynai
-
Lietiniai su lašiša
Mieliniai sklindžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
1 stiklinė -
Mielės,
15 gramų - Druska
-
Bandelės, mirkyta piene,
1 vienetas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles atskiesti šaukštu pieno ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti, nusunkti sultis.
Užpilti verdančiu pienu, įmesti trynius, mieles, išspaustą pamirkytą piene bandelę, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Pridengti rankšluostėliu ir pusvalandžiui palikti šiltoje vietoje.
Baltymus standžiai išplakti, sumaišyti su bulvėmis, kruopščiai išmaišyti.
Keptuvėje pašildyti taukus, bulvių masę dėti šaukštu ir iš abiejų pusių kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Patiekti su grietine arba padažais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...