1) Pusę cukraus su pienu ir cinamono lazdelėmis užvirti. Lazdeles išimti ir pasidėti. Likusią dalį cukraus su kiaušinių tryniais supilti į dubenį, esantį karštame vandenyje. Gerai suplakti (kol suputos) rankiniu mikseriu.
2) Karštą pieną supilti į kiaušinių trynių masę ir tol plakti šluotele, kol masė pradės tvirtėti. Per rėtį supilti į kitą dubenį. Apie 3 minutes palikti, kad pravėstų. Lėtai įmaišyti romą.
3) Kiaušinių likerį supilstyti į švarius butelius. Į kiekvieną įmesti po cinamono lazdelę. Butelius uždaryti ir atvėsinti.
Laikant šaldytuve, likeris išsilaiko apie 4 savaites, skaniausias jis yra šviežias.
energetinė 1 porcijos vertė: 1165 Kcal, 28 g riebalų.

Kiaušinių likeris su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.25 litro | romas |
250 gramų | cukrus |
0.5 litro | pienas |
2 vienetai | cinamonas (lazdelės) |
6 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus gėrimas
-
Ledų kokteilis su likeriu
-
Vyšnių likeris
-
Kavos likeris
-
Naminis kiaušinių likeris
-
Kosmopolitano kokteilio gaminimas
-
Apelsinų likeris
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Bočių gėrimas
-
Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
-
Braškių likeris
-
Kokosinis kokteilis
-
Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Alaus Margarita
-
Pieno ir likerio kokteilis
-
Ponių kokteilis
-
Degtinės ir likerio kokteilis
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Brendis "Aleksandras"
-
Aviečių likeris
Kiaušinių likeris su cinamonu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas,
1/4 litro -
Cukrus,
250 gramų -
Pienas,
0.5 litro -
Cinamonas, lazdelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1) Pusę cukraus su pienu ir cinamono lazdelėmis užvirti. Lazdeles išimti ir pasidėti. Likusią dalį cukraus su kiaušinių tryniais supilti į dubenį, esantį karštame vandenyje. Gerai suplakti (kol suputos) rankiniu mikseriu.
2) Karštą pieną supilti į kiaušinių trynių masę ir tol plakti šluotele, kol masė pradės tvirtėti. Per rėtį supilti į kitą dubenį. Apie 3 minutes palikti, kad pravėstų. Lėtai įmaišyti romą.
3) Kiaušinių likerį supilstyti į švarius butelius. Į kiekvieną įmesti po cinamono lazdelę. Butelius uždaryti ir atvėsinti.
Laikant šaldytuve, likeris išsilaiko apie 4 savaites, skaniausias jis yra šviežias.
energetinė 1 porcijos vertė: 1165 Kcal, 28 g riebalų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...