Korėjietiškos morkos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | morkos |
80 mililitrų | saulėgrąžų aliejus (verdantis) |
30 gramų | obuolių actas |
10 gramų | svogūnai |
9 gramai | česnakas |
8 gramai | cukrus |
5 gramai | druska |
2 gramai | kalendra |
1 gramas | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
2.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
3.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
- Daržovių salotos
- Skaniosios tuno salotos
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
- Kaliaropių salotos
- Vaisių salotos „Romeo“
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Ryškios salotos
- Avinžirnių salotos
- Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
- Makaronų salotos su kumpiu
- Skaniausia mišrainė
- Sveikos tuno salotos
- Pekino salotos su tunu
- Morkos ir ridikėlių salotos
- Sveilkuolių salotos
- Rasakilos lapų salotos
- Gaivios salotos
- Burokėlių ir kriaušių salotos
- Salotos „Drakono akis“
Korėjietiškos morkos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus, verdantis,
80 mililitrų -
Obuolių actas,
30 gramų -
Svogūnai,
10 gramų -
Česnakas,
9 gramai -
Cukrus,
8 gramai -
Druska,
5 gramai -
Kalendra,
2 gramai -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rupintojelis
2015-10-26 14:58
Draugas gamino pagal ši receptą. Išėjo puikiai, tik nežinau kodėl, bet sušaudė jį Korėjoj už receptą.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...