![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Korėjietiškos morkos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | morkos |
80 mililitrų | saulėgrąžų aliejus (verdantis) |
30 gramų | obuolių actas |
10 gramų | svogūnai |
9 gramai | česnakas |
8 gramai | cukrus |
5 gramai | druska |
2 gramai | kalendra |
1 gramas | aitriosios paprikos miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
2.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
3.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguročių salotos
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Gaivios vasaros salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Salotos su alyvuogėmis
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Gaiviosios morkų salotos
-
PAVASARIO salotos
-
Iškylos salotos graikiškai
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Saldžios morkos
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Salotos su menkėmis ir avokadais
-
Klasikinės graikiškos salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Tuno salotos
Korėjietiškos morkos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
500 gramų -
Saulėgrąžų aliejus, verdantis,
80 mililitrų -
Obuolių actas,
30 gramų -
Svogūnai,
10 gramų -
Česnakas,
9 gramai -
Cukrus,
8 gramai -
Druska,
5 gramai -
Kalendra,
2 gramai -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas nuskusti ir sutarkuoti plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišyti. Šį mišinį gerai išmaišyti su morkomis. Česnakų skilteles išspausti, išmaišyti su obuolių actu ir morkomis.
Saulėgrąžų aliejuje pakepinti pusę svogūno, kad aliejus įgautų gerą skonį, svogūną išmesti, verdančiu aliejumi užpilti morkas, jas greitai išmaišyti ir padėti į šaldytuvą.
Morkos skaniausios, kai per naktį pastovi šaldytuve. Šių morkų galima pasigaminti ir didesnį kiekį, nes šaldytuve uždengtame inde jas galima laikyti 4-5 dienas. Patiekiant, galima užbarstyti smulkiai supjaustytų svogūnlaiškių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rupintojelis
2015-10-26 14:58
Draugas gamino pagal ši receptą. Išėjo puikiai, tik nežinau kodėl, bet sušaudė jį Korėjoj už receptą.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...