Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | makaronai |
| 500 mililitrų | pievagrybiai (konservuoti) |
| 100 gramų | rauginti agurkai |
| 1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuskuso salotos
-
Salotos su vištiena
-
Lengva silkė
-
Salotos su silke
-
Šprotų salotos
-
Baravykų salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Mišrainė "Dovana"
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Lašišos salotos
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Vinigretas
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Ryžių mišrainė
-
Kumpio su sūriu salotos
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuoti,
500 mililitrų -
Rauginti agurkai,
100 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas - Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kristina
2010-12-30 17:11
skani misraine :-) :-( ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
