Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | makaronai |
| 500 mililitrų | pievagrybiai (konservuoti) |
| 100 gramų | rauginti agurkai |
| 1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltos salotos su dešra
-
Salotos su šparagais
-
Salotos su liežuviu
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Grybai salotų padaže
-
Bulvių salotos
-
Grybų mišrainė
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Vištienos salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Lietuviškos salotos
-
Salotos prie alaus
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Burokėlių mišrainė
-
Salotos „Drakonas“
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Mišrainė krepšelyje
-
Bulvių salotos su lašiša
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuoti,
500 mililitrų -
Rauginti agurkai,
100 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas - Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kristina
2010-12-30 17:11
skani misraine :-) :-( ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
