Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.

Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | makaronai |
500 mililitrų | pievagrybiai (konservuoti) |
100 gramų | rauginti agurkai |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Moliūgo salotos
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Žiemos mišrainė
-
Burokėlių salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Makaronai su baklažanais
-
Lengvos pavasario salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Škvalas
-
Šviežių grybų salotos
-
Silkė vyno padaže
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Salotos „Jūros troškinys“
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuoti,
500 mililitrų -
Rauginti agurkai,
100 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas - Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kristina
2010-12-30 17:11
skani misraine :-) :-( ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...