Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.

Mišrainė „Grybukų laukelis“
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 skardinė | pievagrybiai (marinuoti) |
100 gramų | svogūnų laiškai |
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | morkos (virtos) |
5 vienetai | bulvių (virtos) |
500 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Pupelių salotos
-
Saldžios vištienos salotos
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Veršienos salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Cukinija su ančiuviais
-
Japoniškos salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Baltosios salotos
-
Vištienos salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Paprastos makaronų salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Grybai salotų padaže
-
Porų mišrainė su obuoliais
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pievagrybiai, marinuoti,
1 skardinė -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
3 vienetai -
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Vištiena, krūtinėlė, virta,
500 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
birutė
2015-12-03 19:00
"suedam bulves" juokingai persiskaitė :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...