Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 skardinė | pievagrybiai (marinuoti) |
| 100 gramų | svogūnų laiškai |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 3 vienetai | morkos (virtos) |
| 5 vienetai | bulvių (virtos) |
| 500 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Salotos su šparagais
-
Burokėlių salotos su varške
-
Grybų salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Šviežių grybų salotos
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Kalmarų salotos
-
Kuskuso salotos
-
Mišrainė su lašiša
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Salotos "Kačiukai"
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Sojų salotos
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pievagrybiai, marinuoti,
1 skardinė -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
3 vienetai -
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Vištiena, krūtinėlė, virta,
500 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
birutė
2015-12-03 19:00
"suedam bulves" juokingai persiskaitė :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
