Nendrių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | nendrė (ūgliai) |
50 gramų | burokėliai (lapai) |
20 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, sumaišyti su susmulkintais valgomųjų burokėlių lapais, svogūnų laiškais, petražolių lapais, pasūdyti ir pagardinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raktažolių salotos
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
- Pavasario salotos
- Slovakiškos kopūstų salotos
- Pavasariškos salotos
- Pekino salotos su tunu
- Vasariškos salotos
- Šviežių burokėlių ir bananų su razinomis dvikova
- Gaiviosios salotos
- Žaliosios graikiškos salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Obuolių ir salierų salotos
- Ananasinė mišrainė
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Dietinės salotos
- Vaisių salotos „Romeo“
- Klasikinės graikiškos salotos
- Kopūstų salotos su pomidorais
Nendrių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Nendrė, ūgliai,
200 gramų -
Burokėliai, lapai,
50 gramų -
Svogūnai, laiškai,
20 gramų - Petražolės
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, sumaišyti su susmulkintais valgomųjų burokėlių lapais, svogūnų laiškais, petražolių lapais, pasūdyti ir pagardinti grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...