Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!

Pievagrybių salotos krepšeliuose
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
125 gramai | sviestas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
30 vienetų | pievagrybiai |
3 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių buketas
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Įdarytos bulvės
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Šventiniai krepšeliai
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Įdaryti agurkai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Krepšeliai su grybais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
Pievagrybių salotos krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
125 gramai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Pievagrybiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...