| 100 gramų | žuvis (filė (aš naudojau tilapiją)) |
| 2 vienetai | apelsinų |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 5 vienetai | pievagrybiai |
| šiek tiek | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | grietinėlės, 35% |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | krevetės be kevalo |
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.
Labai skanu ir gražu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona su įdaru
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Vasariškas omletas
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Pica studentiška
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Karališki pusryčiai
-
Kepta duona su padažu
-
Čeburekai su grybais
-
Amerikietiški vafliai
-
Omletas su špinatais
-
Omletas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Pomidorų mėsainis
Žuvis apelsinų puodelyje
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė (aš naudojau tilapiją),
100 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
5 vienetai - Sūris, fermentinis
- Grietinėlė, 35%
- Prieskoniai
- Aliejus
- Krevetės be kevalo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Pievagrybius nuplauti, susmulkinti ir pakepinti aliejuje ant stiprios ugnies, nes tada greičiau iškeps apkepas ir nebus skysčio.
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.
Labai skanu ir gražu :)
Komentarai (5)
-
simute
2010-01-21 20:22
labai grazu ir itariu skanu :super2:
-
Linksmute
2010-01-18 18:45
Puikus receptas :super: .Labai idomus ir graziai , skirtingai atrodantis .Aciu ;-)
