100 gramų | žuvis (filė (aš naudojau tilapiją)) |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | kiaušiniai |
5 vienetai | pievagrybiai |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | krevetės be kevalo |
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.
Labai skanu ir gražu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krabų lazdelės tešloje
- Skanūs vafliai su įdaru
- Suktukai su varške
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Kepti svogūno žiedai
- Avokadų laiveliai grilyje
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Cukinijos lazdeles
- Omletas
- Skrebučiai
- Aitri kepta šoninė
- Virtinukai su grybais
- Užklota pica
- Karštos bandelės
- Krevečių sumuštiniai
- Aštrūs kalakutų kaklai
Žuvis apelsinų puodelyje
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė (aš naudojau tilapiją),
100 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
5 vienetai - Sūris, fermentinis
- Grietinėlė, 35%
- Prieskoniai
- Aliejus
- Krevetės be kevalo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Pievagrybius nuplauti, susmulkinti ir pakepinti aliejuje ant stiprios ugnies, nes tada greičiau iškeps apkepas ir nebus skysčio.
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.
Labai skanu ir gražu :)
Komentarai (5)
-
simute
2010-01-21 20:22
labai grazu ir itariu skanu :super2:
-
Linksmute
2010-01-18 18:45
Puikus receptas :super: .Labai idomus ir graziai , skirtingai atrodantis .Aciu ;-)