
Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piršteliai su aguonomis
-
Paprikų suktinukai
-
Girti čeburėkai
-
Įdaryti pomidorai
-
Mumijos
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Brusketa
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Kiaušinienė
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Pusryčiai puodelyje
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Greitas užkandis
-
Aštrus krevečių užkandis
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...