
Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Kibinai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Paprastas burgeris
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Vištienos file užkandis
-
Pikantiškos sraigės
-
Įdaryti pomidorai
-
SPELTOS pica
-
Užklota pica
-
Gurmanų suktinukai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pomidorų mėsainis
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...