Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Egzotiškos Tortilijos
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Bulviniai traškučiai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Ant grotelių keptos daržovės
- Šulinėliai su žandenomis
- Kalakutienos kepsneliai
- Duona įdaryti pomidorai
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Gardžios duonos lazdelės
- Įdaryti piepagrybiai
- Cukinijos lazdeles
- Kibinai
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Gardūs vištienos piršteliai
- Roterdamo riekelės
- Omleto keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Agurkinė
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...