Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šulinėliai su žandenomis
- Omleto keksiukai
- Tortilijų suktinukai
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Aštrios krevetės grilyje
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Duona su įdaru
- Hamburgeris
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Traškūs svogūnų žiedai
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Pica studentiška
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Pica
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...