1 stiklinė | alaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai (kiek reikės) |
Grybai – 250 g
Prieskoniai (kokie patinka)
Sūris
Grybus susmulkinti ir kepti ant stiprios ugnies – tada bus mažai skysčio, ar net visai nebus. Pagardinti prieskoniais. Palikti kad atšaltu.
Sutarkuoti sūri.
Tešlai sumaišom alų su miltais. Miltų reikės tiek, kad tešlą galima būtu iškočioti. Storis apie 0,5 cm. Išspausti apskritimus – mano 16 cm.
Toliau dėti grybų įdaro, pabarstyti sūrio, sulenkti ir užspausti atsargiai pirštais. Kraštą pagražinam šakute.
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinti aliejų, dėti čeburekus ir apkepti iš abiejų pusių.
Atsargiai išimti ir sudėti į lėkštę arba kitą indą, uždengti ir taip palikti – čeburekai bus minkštesni.
Iš tokio kiekio produktų gavosi 4 čeburekai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazdelės su sūriu
- Aštrios krevetės grilyje
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Greiti vištienos kąsneliai
- Įdaryti pievagrybiai
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Triušienos mėsos iešmeliai
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Kibinai
- Krevečių sumuštiniai
- Keptas sūris
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Krabų lazdelės tešloje
- Žirnių ankščių užkandis
- Čeburekai su grybais
- Vegetariškos picutės
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
Čeburekai su grybais
- Paruošimo laikas:
-
Alus,
1 stiklinė - Kvietiniai miltai, kiek reikės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdaras:
Grybai – 250 g
Prieskoniai (kokie patinka)
Sūris
Grybus susmulkinti ir kepti ant stiprios ugnies – tada bus mažai skysčio, ar net visai nebus. Pagardinti prieskoniais. Palikti kad atšaltu.
Sutarkuoti sūri.
Tešlai sumaišom alų su miltais. Miltų reikės tiek, kad tešlą galima būtu iškočioti. Storis apie 0,5 cm. Išspausti apskritimus – mano 16 cm.
Toliau dėti grybų įdaro, pabarstyti sūrio, sulenkti ir užspausti atsargiai pirštais. Kraštą pagražinam šakute.
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinti aliejų, dėti čeburekus ir apkepti iš abiejų pusių.
Atsargiai išimti ir sudėti į lėkštę arba kitą indą, uždengti ir taip palikti – čeburekai bus minkštesni.
Iš tokio kiekio produktų gavosi 4 čeburekai.
Komentarai (21)
-
Laima
2017-04-29 00:29
Skanaus
-
Aurelija
2016-10-31 00:54
Labai sudomino , bandysiu ragauti
-
Janina
2014-10-13 18:20
gavosi skaniai (su mėsa). Su grybais neskanu :x
-
ciaburekas
2014-08-21 20:03
koks cia ciaburekas, is nuotraukos bulkute su grybais
-
ausra
2014-01-29 17:11
Teslai tik alaus ir miltu?? Geras...bandysiu;)
-
justas
2013-12-08 14:44
geras
-
violeta
2012-07-30 20:29
butinai bandysiu ryt ;-)))
-
langas
2011-08-27 12:49
sakis koks nerealus receptas!!! :super: :super: uz valandos varau i nemencines miska , o kai grisiu su krepsiu butinai meginsiu si patiekala!!aciu :alus: :super2:
-
Mantas
2011-07-15 16:39
Super receptukas. :-) :-D
-
kestas
2011-04-06 19:37
jaigu gamint is bulviu žaliu ar virtu idarui %-)