
Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Paprastas burgeris
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Kepti svogūno žiedai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Vegetariški čeburėkai
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Omletas
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Įdarytos dešrelės
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Daržovių užkandėlė
-
Girti čeburėkai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Užkandėlė su šonine
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...