Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greiti vištienos kąsneliai
- Girti čeburėkai
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Naminiai kebabai su vištiena
- Šventiniai žaliukai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Obuoliai skarelėse
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Cukinijos lazdeles
- Troškinti daržovių suktinukai
- Užkandėlė su šonine
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Naminė pica
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Uždara pica
- Omleto keksiukai
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...