
Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Kiaušinienė
-
Sūrio lazdelės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Brusketa
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Vištienos vyniotinis
-
Pusryčiai puodelyje
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Suvyniotos dešrelės
-
Zombių akytės
-
Hamburgeris
-
Įdaryti krepšeliai
-
Užkandukai
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...