Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | krevetės |
| 100 mililitrų | baltas vynas |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Omletas
-
Agurkinė
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Daržovių užkandėlė
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Pusryčiai puodelyje
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Skrebučiai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Kibinai
-
Bandelės iš batono
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
