
Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinienė
-
Užkandėlė su šonine
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Roterdamo riekelės
-
Įdaryti krepšeliai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Krevetės šoninės patale
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Krevečių sumuštiniai
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Picos - ricos
-
Įdarytos bandelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Pomidorų mėsainis
-
Bandelės iš batono
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Girti čeburėkai
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...