
Keptos krevetės
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | krevetės |
100 mililitrų | baltas vynas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
2.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
3.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sauliaus kibinai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Ūmėdės padaže
-
Pica
-
Svogūnai prie alaus
-
SPELTOS pica
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Krevetės šoninės patale
-
Pica studentiška
-
Įdarytos bandelės
-
Žvynabudės muštiniai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Traktoristo pietūs
-
Grilintas camembertas
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Duona su įdaru
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sūrio lazdelės
Keptos krevetės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės,
300 gramų -
Baltas vynas,
100 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes 5 minutes pamirkyti vyne. Nuvarvinti.
Sumauti ant iešmelių, pagardinti pipirais.
Kepti ant įkaitusių anglių, po 3 minutes kiekvieną pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...