Mėsos įdarui:
500 g kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
200 g kefyro (arba grietinės)
pagal skonį prieskonių
1kiaušinis (patepimui)
Visus tešlai skirtus ingridientus sumaišyti, palikti šiltai, kad gauta masė šiek tiek pakiltų. Iškočioti maždaug 0,5 m storiu daryti apvalius, tam tinka maža lėkštutė. Kepti 180 laipsių temperatūroje apie 40 min.
Kibinai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | pienas |
| 30 gramų | mielės |
| 500 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Lazdelės su sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Buritos (burritos)
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Vasariškas omletas
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Uždara pica
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Krevetės šoninės patale
-
Krevetės šoninės patale
-
Virtinukai su grybais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Kibinai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 gramų -
Mielės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos įdarui:
500 g kiaulienos faršo
1 didelis svogūnas
200 g kefyro (arba grietinės)
pagal skonį prieskonių
1kiaušinis (patepimui)
Visus tešlai skirtus ingridientus sumaišyti, palikti šiltai, kad gauta masė šiek tiek pakiltų. Iškočioti maždaug 0,5 m storiu daryti apvalius, tam tinka maža lėkštutė. Kepti 180 laipsių temperatūroje apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Karolis
2011-06-10 14:21
Cituoju "Iškočioti maždaug 0,5 m " Puse metro. :-D
Saunu kad dedat receptus, :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
