Švelnaus skonio mėsainis su jautienos maltinuku, avokadu ir burokėlių lapais.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
Monikos Šalčiūtės mėsainis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) |
1 vienetas | bandelės (mėsainiams (pora)) |
šiek tiek | gražgarstės |
1 vienetas | avokadų |
šiek tiek | burokėliai (lapai) |
šiek tiek | salotos (lapai) |
šiek tiek | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Nulupkite avokadą, supjaustykite stambiais griežinėliais.
3.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinį, avokado griežinėlius, rukolos lapelius, burokėlių lapelius ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona įdaryti pomidorai
- Suvyniotos dešrelės
- Kalakutienos kepsneliai
- Šventiniai sumuštiniai
- Pomidorų mėsainis
- Stirnienos vyniotiniai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Sūrio lazdelės
- Krevetės
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Krevetės šoninės patale
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Kibinai
- Sulekta Speltos pica
- Vasariškas omletas
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Paprastas burgeris
- Tortilijų suktinukai
- Įdaryti krepšeliai
Monikos Šalčiūtės mėsainis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas -
Bandelės, mėsainiams (pora),
1 vienetas - Gražgarstės
-
Avokadai,
1 vienetas - Burokėliai, lapai
- Salotos, lapai
- Pomidorų padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Švelnaus skonio mėsainis su jautienos maltinuku, avokadu ir burokėlių lapais.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.Nulupkite avokadą, supjaustykite stambiais griežinėliais.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinį, avokado griežinėlius, rukolos lapelius, burokėlių lapelius ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...