
Virtinukai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | grybai |
šiek tiek | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | morkos |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
2.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
3.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčiai puodelyje
-
Įdarytos bandelės
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Pica
-
Karališki pusryčiai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Hamburgeris
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Picos - ricos
-
Cukinijos lazdeles
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Tobulas mėsainis
-
VILIUKO sumuštiniai
Virtinukai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Grybai
- Miltai
- Druska
- Morkos
- Pienas
- Kiaušiniai
- Pipirai
- Prieskoniai, žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytus grybus bei sutarkuoti morkas. Pakepinti aliejuje, pagardinus pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis.
Iš miltų, pieno, druskos, prieskoninių žolelių, kiaušinio išminkyti tešlą.
Tešlą plonai iškočioti, įspausti apskritimus – tik pažymėti kontūrus, uždėti po šaukštelį įdaro, uždengti kitu tešlos lapu ir išspausti virtinius. Išvirtus virtinius paskaninti gabalėliu sviesto.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...