Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 1.5 stiklinės | acto |
| 1.5 kilogramo | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į trijų litrų talpos stiklainį sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais, sudėti stambiai pjaustytus svogūnųs, berti druskos ir pipirų, užpilti actu ir marinuoti 1 - 2 paras. Kepti ant karštų žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su kmynais
-
Kepti svogūno žiedai
-
Tortilijų suktinukai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Traktoristo pietūs
-
Sūrio lazdelės
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
SPELTOS pica
-
Bandelės iš batono
-
Meilės pica su Spelta
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Krevetės šoninės patale
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Actas,
1.5 stiklinės -
Svogūnai,
1.5 kilogramo - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į trijų litrų talpos stiklainį sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais, sudėti stambiai pjaustytus svogūnųs, berti druskos ir pipirų, užpilti actu ir marinuoti 1 - 2 paras. Kepti ant karštų žarijų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
