Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
Mn gavosi 52 čeburekai.
Girti čeburėkai
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
| 1 kilogramas | mėsa (malta (riebi)) | |
| 3 galvos | svogūnai | |
| 1 stiklinė | vanduo | |
| šiek tiek | druska | |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
| Tešlai: | ||
| 7 stiklinės | miltai | |
| 2 stiklinės | vanduo (verdabtis) | |
| 6 vienetai | kiaušiniai | |
| 100 mililitrų | degtinė | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Vištos spurgos
-
SPELTOS pica
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Tuno pica
-
Originalūs sumuštiniai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Kibinai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Tobulas mėsainis
-
Buritos (burritos)
-
Gėlytės
-
Užkandukai
-
Žemaičių blynai su grybais
Girti čeburėkai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Mėsa, malta (riebi),
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 galvos -
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
7 stiklinės -
Vanduo, verdabtis,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Degtinė,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
Mn gavosi 52 čeburekai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
