Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
Mn gavosi 52 čeburekai.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Girti čeburėkai
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 kilogramas | mėsa (malta (riebi)) | |
3 galvos | svogūnai | |
1 stiklinė | vanduo | |
šiek tiek | druska | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
šiek tiek | pipirai | |
Tešlai: | ||
7 stiklinės | miltai | |
2 stiklinės | vanduo (verdabtis) | |
6 vienetai | kiaušiniai | |
100 mililitrų | degtinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
SPELTOS pica
-
Krevetės šoninės patale
-
Amerikietiški vafliai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Dešriukai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Keptas sūris
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Suvyniotos dešrelės
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Pica
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Įdarytos dešrelės
-
Pikantiškos rožytės
Girti čeburėkai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Mėsa, malta (riebi),
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 galvos -
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Miltai,
7 stiklinės -
Vanduo, verdabtis,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Degtinė,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
Mn gavosi 52 čeburekai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...