Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.

Krevečių ir šoninės iešmeliai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
16 vienetų | krevetės be kevalo (šaldytos) |
16 vienetų | kiaulienos šoninė (ploni griežinėliai) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | kajeno pipiras |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Kepti svogūno žiedai
-
Paprastas burgeris
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Lazdelės su sūriu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Žvynabudės muštiniai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Suktukai su varške
-
Krevetės patale
-
Karališki pusryčiai
-
Grilintas camembertas
-
Vištienos file užkandis
-
Žemaičių blynai su grybais
Krevečių ir šoninės iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo, šaldytos,
16 vienetų -
Kiaulienos šoninė, ploni griežinėliai,
16 vienetų -
Citrinos,
1 vienetas - Kajeno pipiras
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti.
Šoninės griežinėlius suvynioti ritinėliais, apgaubti juos krevetėmis ir persmeigti mediniais smeigtukais.
Krevetes su šonine užmauti ant iešmelių (po 4 ant vieno), pašlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipirais ir druska.
Kepti labai karštame grilyje (apie 3 min. iš vienos pusės).
Patiekti su krevečių arba krapų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...