Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | svogūnai | |
| 1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
| 0.5 stiklinės | miltai | |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Šokoladinės braškės
-
Amerikietiški vafliai
-
Krevetės šoninės patale
-
Įdaryti artišokai
-
Kibinai
-
Pyragėliai su kmynais
-
Daržovių užkandėlė
-
Kiaušinienė
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Dešriukai
-
Sūrio lazdelės
-
Kepta duona su padažu
-
Obuoliai skarelėse
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Užkandėlė su šonine
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Sauliaus kibinai
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
