
Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Kibinai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Paprastas burgeris
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Vištienos file užkandis
-
Pikantiškos sraigės
-
Įdaryti pomidorai
-
SPELTOS pica
-
Užklota pica
-
Gurmanų suktinukai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pomidorų mėsainis
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...