Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Originalūs sumuštiniai
- Paprastas burgeris
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Naminė pica
- Daržovių užkandėlė
- Keptas lietuviškas sūris
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Kibinai
- Traškios sūrio lazdelės
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Įdaryti pomidorai
- Pica
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Sumuštinukai su obuoliais
- Krevetės
- Vištos spurgos
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...