
Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Hamburgeris
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Greitas užkandis
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Buritos (burritos)
-
Užklota pica
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kibinai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Krevetės
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Pica
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...